SIHGA SYMBIOFIX® SFT - alumínium teraszprofil (176 bm csomagban)

TOP
Gyártó: QUADROFIXING
Jótállási idő: 24 Hónap
Termékkód: SFT32680
EAN: 9009470326796
Elérhetőség: rendelésre
Ft 903 614 ÁFA nélkül
Ft 1 147 590 csomag
Termék figyelése Kedvencekhez ad Megosztás

SIHGA SYMBIOFIX® SFT - alumínium teraszprofil

A thermofából készült maggal ellátott alumínium teraszprofil fényűző megoldás exkluzív teraszok számára. Az alumínium a lehető legjobban védi a fa rostot, a fa mag pedig biztosítja, hogy a csavar nagyon szilárdan rögzüljön az alumínium profilban. Ez a lépés egyesíti mindkét anyag előnyeit, miközben kiküszöböli hátrányaikat (alumínium - a csavar szilárdsága a vékony alumínium profilban, fa - a nedvesség hatása a fa tartósságára).

Ezen túlmenően a profil termofa magjának használata jelentősen stabilizálja a szerkezetet.

A rácsszerkezetnek köszönhetően a hulladék jelentősen csökkenthető (csak a szerkezet elején vagy végén) - az alumínium a fával fonódik össze, a profil pedig a teraszlábakhoz csatlakozik. Az így elkészített szerkezet egyszerre erős és tartós.

Emellett a teraszok összeszereléséhez nincs szükség semmilyen tartozékra (terasz-szalag, távtartók vagy tompító alátétek).

5 mm-es szellőzőrés a teraszfödém alatt - az alumínium rács kialakításának köszönhetően ez automatikusan beépül a szerkezetbe (rácsprofil az alábbi képen).

Összeszereléskor az alumínium és a fa részek között 10 mm-es dilatációs hézagot kell tartani. A mellékelt, itt letölthető útmutatóban minden áttekinthetően le van írva: SIHGA SYMBIOFIX SFT.

 

SIHGA SYMBIOFIX SFT - szerelési útmutató:

 

Csomagolás: 176 bm (termofa + alumínium)

 

Javasoljuk, hogy az áruval együtt vásárolja meg