SIHGA SYMBIOFIX® SFT - alumínium teraszrács (176 bm csomagban)

TOP
Gyártó: QUADROFIXING
Jótállási idő: 24 Hónap
Termékkód: SFT32680
EAN: 9009470326796
Elérhetőség: rendelésre
Ft 903 614 ÁFA nélkül
Ft 1 147 590 csomag
Termék figyelése Kedvencekhez ad Megosztás

SIHGA SYMBIOFIX® SFT - alumínium teraszrács


Az alumínium teraszrács thermofából készült fa maggal luxus megoldást jelent exkluzív teraszok számára. Az alumínium a lehető legjobban védi a fa rácsot, a fa mag pedig biztosítja, hogy a csavar nagyon szilárdan rögzüljön az alumíniumprofilban. Ez a lépés egyesíti mindkét anyag előnyeit, miközben kiküszöböli hátrányaikat (alumínium - a csavar szilárdsága a vékony alumíniumprofilban, fa - a nedvesség hatása a fa tartósságára).

Ezenkívül a termofa rács fa magjának használata jelentősen stabilizálja a szerkezetet.

A rácsszerkezetnek köszönhetően a hulladék jelentősen megszűnik (csak a szerkezet elején vagy végén) - az alumíniumot a fával fonják össze, míg a rácsot a teraszteraszokon felülre helyezik. Az így elkészített szerkezet egyszerre erős és tartós.

Emellett a terasz összeszereléséhez nincs szükség semmilyen tartozékra (teraszszalag, távtartók vagy csillapítóbetétek).

5 mm-es szellőzőrés a teraszfödém alatt - az alumíniumrács kialakításának köszönhetően ez automatikusan beépül a szerkezetbe (rácsprofil az alábbi képen).

Összeszereléskor az alumínium és a fa részek között 10 mm-es tágulási hézagot kell tartani. A mellékelt, itt is letölthető útmutatóban minden világosan le van írva: SIHGA SYMBIOFIX SFT.

 

SIHGA SYMBIOFIX SFT - összeszerelési útmutató:

Javasoljuk, hogy az áruval együtt vásárolja meg